22/02/2019

El Consell de Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana celebra l’1a Reunió del Grup d’Experts del Projecte europeu “DELTA LADY”

El Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana ha celebrat hui en la seua seu l’1a reunió del Grup d’Experts del Projecte “DELTA LADY”, sobre el Parc Natural de l’Albufera (PNA), l’objectiu del qual és identificar bones pràctiques de Turisme sostenible i contribuir al desenrotllament d’un Pla d’Acció Regional sobre el PNA.

El Grup d’Experts ha reunit a 22 responsables i experts entorn del PNA omega replica watches, i s’ha comptat amb la participació del director general de Fons Europeus de la GVA, amb la Directora del Consell de Cambres de la CV, i responsables de distintes entitats, universitats, associacions empresarials i de la societat civil, com, IVACE Innovació, DG de Medi Natural, Agència Valenciana de Turisme, Parc Natural de l’Albufera, Ajuntament de València, Fundació Turisme València, Universitat Politècnica de València, Cambra de Comerç de València, Associació d’Hostalers del Palmar, Agricultors de la Vega, Consell Regulat Denominació d’Origen Arròs de València, Societat Espanyola d’ornitologia, Federació Cultural Valenciana de Vela Llatina i la Fundació Assut.

El projecte DELTA LADY, té com a objectiu definir ferramentes polítiques que permeten fomentar activitats econòmiques sostenibles en els deltes d’Europa, preservant el patrimoni natural i cultural com a motor de desenrotllament econòmic sostenible.

Les regions amb deltes o llacunes en tota Europa són reserves naturals amb una meravellosa biodiversitat, però normalment amb pocs recursos econòmics que puguen generar creixement econòmic, riquesa i ocupació. Un millor aprofitament dels deltes, com a motor econòmic, es podria abordar amb mesures concretes i polítiques regionals dirigides a generar activitats econòmiques i culturals valuoses per als seus territoris, que posen en valor el seu patrimoni natural i cultural.

Els deltes amb què se’n va a treballar en el marc del projecte Delta Lady són: Rijn Delta (Holanda), Danube Delta (Romania), Camargue Delta (França), Parc Natural de l’Albufera (Espanya), Po Delta Park (Itàlia) i River Blackwater Delta (Irlanda).

El projecte DELTA LADY compta amb un pressupost global és de 1.540.000 €, cofinançat al 85% pel Programa Interreg Europe través del FEDER. Esta liderat per la Universitat de Twente (Holanda), i participa com a soci, el Consell de Cambres de Comerç, Indústria, Servicis i Navegació de la Comunitat València, (Espanya), el Parc Regional Natural de Camargue (França), la Diputació Provincial de Cork i la Universitat de Cork (Irlanda), ERVET-Agencia de Desenvolupament Regional d’Emilia-Romagna (Itàlia), el Po Delta Park (Itàlia), i l’Institut Nacional de Desenvolupament i Investigació Danube Delta (Romania).España, França, Irlanda, Itàlia, Holanda i Romania, i té una duració de 60 mesos, estant prevista la seua finalització al maig de 2023.

Mes informació sobre el projecte, https://www.interregeurope.eu/deltalady/


Imágenes Asociadas :

      


Consejo de Cámaras Oficiales de Comercio, Industria, Servicios y Navegación de la Comunidad Valenciana

 • Teléfono
  96 353 40 72
 • Dirección
  Pza. Alfonso el Magnánimo, 12 1º-2ª 46003 VALENCIA
 • Fax
  96 353 40 73
 • E-mail
  info@camarascv.org

Copyright © Consejo de Cámaras Oficiales de Comercio, Industria, Servicios y Navegación de la Comunidad Valenciana - Política de privacidad